Om HyggeBio

HyggeBio er en forening i Ishøj, hvor pensionister og efterlønnere cirka hver anden torsdag i vinterhalvåret kan se film i dagtimerne i Ishøj Bio. Filmene vises i samarbejde med Danske Seniorer.

Prisen er pt. kr. 150 pr. sæson som inkluderer adgang til 12 film samt arrangementer.

Medlemskabet fornyes hvert år før 1. september og alle medlemmer, samt medlemmer på venteliste, vil modtage brev medio Juli med program samt kontingent indbetalings oplysninger. Såfremt vi ikke har modtaget kontingentet før 1. september betragtes man som være udmeldt.

Nye medlemmer kan blive optaget på venteliste ved at sende en mail til foreningen. 

Filmene vises henholdsvis kl. 11.00, kl. 14.00 og kl. 19.00. Ændringer kan forekomme, så hold øje med programmet.

Der kan købes brød til den gratis kaffe før forestillingen kl. 11.00 og efter kl. 14.00. Der er ingen kaffe til forestillingen kl. 19.00. Prisen er pt. kr. 10 for brød/bolle.

1. dages medlemskab kan købes for kr. 25, -  20 min. før filmen i biografens forhal. (Gælder dog ikke Ekstra-film samt arrangementer!)

Medlemskortet er personligt og kan IKKE overdrages til andre. Der sker jævnligt kontrol af medlemskort når der vises film, så medbring medlemskortet hver gang.

Mod fremvisning af gyldigt medlemskort kan du se alle Ishøj Bio’s ”ART-FILM” og ”DOX-film” (* til halv pris.

(* Se Ishøj Bio’s ”ART-FILM” og ”DOX-film” -program!

Medlemskortet vil også give adgang til rabatter til visse andre arrangementer i Ishøj Kulturcáfe, så hold øje med tilbuddene.

Foreningenss vedtægter kan hentes nedenstående.

HyggeBio vedtægter-2021-06-24.pdf