Arrangementer 2021/22

Hver sæson har vi forskellige arrangementer for medlemmerne. Det kan være foredrag i Ishøj Bio eller bustur til film relevante steder. Vi har i mange år haft ture til Nordisk Film og til Ystad - I Wallanders fodspor. Vores arrangement gruppe er altid lydhør overfor forslag til film relevante oplevelser. Både Nordisk film og Wallanders fodspor vil blive arrangeret efter behov.

Sæsonens arrangementer er beskrevet i det udleverede program og er i år:

Høstfest på Borreby gods

Lørdag den 25. september 2021
Pris kr. 400
En-dags bustur, hvor vi kører til Borreby gods, og nyder en frokost hvorefter Borreby Teater byder velkommen til ’Det store Morten Korch Show’ - med spisning, sang og en svingom. Oplev en vaskeægte høstfest tilsat et stort skvæt dansk landbonostalgi og en pæn portion humor.
Billetter har bliver/været solgt i maj 2021 pga tilmelding skulle meddeles senest Juni 2021.


Julefrokost på Tisvilde Højskole
Onsdag den 1. december 2021
Pris kr. 300
En-dags bustur, hvor vi besøger Tisvilde Højskole, nyder en god moderne julefrokost med en kop kaffe, hører lidt musik og snakker lidt film. Der er mulighed for at gå en tur og nyde naturen men også at danse om juletræet og synge i julestuen. 

Jens Jacob Tychsen - Musikalsk foredrag
Torsdag den 20. januar 2022 kl. 14

Pris kr. 50
Jens Jacob Tychsen har utallig af erfaring på TV, blandt andet Forbrydelsen, Borgen, Rejseholdet og den folkekære serie Badehotellet som Hr. Weyse I et musikalsk foredrag tager Jens Jacob Tychsen dig med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller dig historien bag den TV2-serien Badehotellet, der har taget hele Danmark med storm.
 
Som karakteren Hr. Weyse i “Badehotellet” er der blevet plads til en charme og en storladenhed, som på bedste vis er med til at tegne et billede af datiden. Jens Jacob Tychsen gør det med selvsikkerhed og en udsøgt fornemmelse for timing. Og talentet er faktisk så stort, at Jens Jacob Tychsen med lethed bevæger sig blandt alle mulige forskellige genrer og hver gang leverer en præstation, som har skaffet ham mange fans og til stadighed udbygger hans ry som en af Danmarks mest talentfulde skuespillere.