Arrangementer 2021/22

Hver sæson har vi forskellige arrangementer for medlemmerne. Det kan være foredrag i Ishøj Bio eller bustur til film relevante steder. Vi har i mange år haft ture til Nordisk Film og til Ystad - I Wallanders fodspor. Vores arrangement gruppe er altid lydhør overfor forslag til film relevante oplevelser. Både Nordisk film og Wallanders fodspor vil blive arrangeret efter behov.

Sæsonens arrangementer er beskrevet i det udleverede program og er i år:

Høstfest på Borreby gods

Lørdag den ??
Pris kr. ??
En-dags bustur, hvor vi kører til Borreby gods, og nyder en frokost hvorefter Borreby Teater byder velkommen til ’Det store Morten Korch Show’ - med spisning, sang og en svingom. Oplev en vaskeægte høstfest tilsat et stort skvæt dansk landbonostalgi og en pæn portion humor.
Billetter har været solgt i april 2020 pga tilmelding skulle meddeles senest Juni.

Ghita Nørby
Torsdag den 

Pris kr. 
Dette er et fantastisk foredrag om Ghita Nørbys liv og hendes lange karriere som skuespiller. Gennem dette foredrag vil der være musikledsagelse, og ved hjælp af de smukke toner fra Lars Hannibal, vil der blive sørget for et fantastisk arrangement for publikum.

Igennem Ghitas lange karriere har hun mødt og oplevet mange personligheder, hvilket der er kommet fantastiske film og teaterstykker ud af. Der vil være masser af anekdoter og historier omkring Ghitas karriere, hvor der vil både blive snakket om hende selv og de personligheder som hun har mødt.
Foredraget byder på intenst nærvær, humor og en vis form for ydmyghed.

Julefrokost på Tisvilde Højskole
Mandag den 
Pris kr. 
En-dags bustur, hvor vi besøger Tisvilde Højskole, nyder en god moderne julefrokost med en kop kaffe, hører lidt musik og snakker lidt film. Der er mulighed for at gå en tur og nyde naturen men også at danse om juletræet og synge i julestuen.