Arrangementer

Hver sæson har vi forskellige arrangementer for medlemmerne. Det kan være foredrag i Ishøj Bio eller bustur til film relevante steder. Vi har i mange år haft ture til Nordisk Film og til Ystad - I Wallanders fodspor. Vores arrangement gruppe er altid lydhør overfor forslag til film relevante oplevelser. Både Nordisk film og Wallanders fodspor vil blive arrangeret efter behov.

Sæsonens arrangementer er beskrevet i det udleverede program og er i år:

Høstfest på Borreby gods

Lørdag den 21. sept. og lørdag den 28. sept. 2019
Pris kr. 350
En-dags bustur, hvor vi kører til Borreby gods, guides rundt på godset hvor vi præsenteres for de steder som har været brugt i danske film - herunder Baronessen på Benzintanken.
Derefter er der frokost hvorefter Borreby Teater byder velkommen til ’Det store Morten Korch Show’ - med spisning, sang og en svingom. Oplev en vaskeægte høstfest tilsat et stort skvæt dansk landbonostalgi og en pæn portion humor.
Billetter har været solgt i marts 2019 pga tilmelding skulle meddeles senest Juni.

30 års fødselsdagsfest
Lørdag den 9. november 2019

Pris kr. 150.
Stor fest med spisning, drink, dans, underholdning afsluttende med et stort Elvis Galla Show fremført af "Elvis on my mind". Markerer afslutning på vores Elvis år. Undervejs oplever vi kapelmester Allan Steen samt et mindre 
Elvis indlæg fremført af Stig Ulrichsen. 

Julefrokost på Tisvilde Højskole

Tirsdag den 28. november 2019

Pris kr. 300
En-dags bustur, hvor vi besøger Tisvilde Højskole, nyder en god moderne julefrokost med en kop kaffe, hører lidt musik og snakker lidt film. Der er mulighed for at gå en tur og nyde naturen men også at danse om juletræet og synge i julestuen. 

"Fra frk. Nitouche til foredragsholder" - af Lone Hertz 

Torsdag den 09. januar 2020 kl. 14
Pris kr. 30

I det underholdende foredrag giver Lone Hertz tilhørerne alle højdepunkterne fra sin spændende skuespillerkarriere og livet bag lærredet. Som teaterleder, sceneinstruktør, teaterskolerektor har Lone været vidt omkring i teaterbranchen, ligesom hendes biografi indeholder utallige film, bøger, rejser rundt i hele verden for nødorganisationer og en stor involvering i arbejdet med handicappede.